logo

מישהו בכלל מתכוון להצביע לעבודה?

48

האם יש טעם בניסיונות של מפלגת העבודה להיראות כמי ש"שוקלת את המשך דרכה בממשלה"? או שאפשר לחסוך לה את הטירחה? טקבקו, גם בוידאו

מערכת וואלה חדשות31/03/2008 - 10:43
אהוד ברק בנאום הנצחון בבית מפלגת העבודה (שרון בוקוב)
אהוד ברק בנאום הנצחון בבית מפלגת העבודה (שרון בוקוב)צילום: מערכת וואלה

מפלגת העבודה כמרקחה. כבר שבוע ויותר שחבריה והעומד בראשה אהוד ברק עושים קולות של "שוקלים את עתידנו בקואליציה". אתמול גברה התסיסה עת ח"כ בנימין בן אליעזר נתפס (שוב) בעת פליטת פה מביכה. הפעם הוא נכנס בברק מול מיקרופון פתוח. היום בערב תתכנס המפלגה לישיבה בה ידונו בהמשך חברותם בממשלה.

ואנחנו שואלים: האם יש בכלל טעם בישיבה כזו? מישהו בכלל מתכוון להצביע בבחירות הקרובות למפלגת העבודה הרופסת? הרי בסוף מפלגת העבודה תעשה מה שהיא עושה תמיד – תפסיד בבחירות, תצטרף לקואליציה, תידבק לכיסאות ואז יתחילו חבריה לשלוף את הקלישאות הרגילות של "הרס עצמי" ו"מפלגה עם גן הרסני". אז למה לטרוח ולתת להם את קולנו? הדעה שלכם, גם בוידאו.

עוד באותו נושא: