logo

ברק ייפגש עם סרקוזי בפריס

10

זהו ביקור העבודה הראשון של ברק כשר ביטחון בצרפת. השניים יוועדו ביום רביעי וידונו בעיקר בגרעין האירני ובנושא הסורי, כמו גם במצב בעזה

יהושע בריינר22/01/2008 - 06:05
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

שר הביטחון אהוד ברק ייצא היום (שלישי) בערב לפריס לביקור עבודה ראשון מאז נכנס לתפקיד. ברק ימריא אחר הצהריים, ויחל בסבב פגישות ובראשן פגישה עם נשיא צרפת ניקולא סרקוזי בארמון האליזה כבר בבוקר יום רביעי. השניים צפויים לדון בעיקר בנושא הסורי ובגרעין האירני, ובין היתר גם בסגירת המעברים ברצועת עזה ובמצב הביטחוני באזור. בסוף הביקור בצרפת ימשיך ברק לכנס כלכלי בדאבוס שבשוויץ.

במהלך הסבב ייפגש ברק עם שרי ההגנה והחוץ הצרפתיים, וכן עם נציגים מהקהילה היהודית בצרפת. במסגרת הכנס בשוויץ ייפגש שר הביטחון עם שר החוץ הירדני, וייקח חלק בפאנל בנושא "המזרח התיכון לאחר אנאפוליס".

ברק צפוי לחזור לארץ בליל יום חמישי. בתום המסע הוא ישתתף בפגישה משולשת עם ראש הממשלה הפלסטיני סלאם פיאד ושליח הקוורטט למזרח התיכון טוני בלייר. בעת היעדרותו, ישמש שר התשתיות בנימין בן אליעזר כמחליפו של ברק במשרד הביטחון.

עוד באותו נושא: