logo

טיבי: לשלוח את ליברמן הביתה

82

בעקבות פרסום הדו"ח האמריקאי בנוגע לגרעין האירני אמר ח"כ טיבי שהמשרד לעניינים אסטרטגיים הוא "בזבוז כסף ומשאבים"

ספי קרופסקי06/12/2007 - 14:20
אביגדור ליברמן
אביגדור ליברמן צילום: יח"צ - חד פעמי, יוני המנחם

ח"כ אחמד טיבי (רע"מ-תע"ל) אמר היום (חמישי) כי "יש לבטל את המשרד לאיומים אסטרטגיים, ולשלוח את ליברמן הביתה". טיבי אמר את הדברים בעקבות פרסומו השבוע של דו"ח המודיעין האמריקאי לפיו אירן אינה מחזיקה בתכנית גרעין צבאית. "אין הצדקה לקיומו של המיניסטריון הזה, זה בזבוז כסף ומשאבים", אמר טיבי.

השר ליברמן התראיין היום בנוגע להודעתה של ועד ראשי הרשויות הערביות כי לא ישתתפו בחגיגות ה-60 של מדינת ישראל. ליברמן אמר כי ועדת המעקב של ערביי ישראל חברה לרשות הפלסטינית "במגמה לבטל את קיומה של מדינת ישראל".

בראיון לקול ישראל, אמר ליברמן כי "אי אפשר לפתור את הבעיה הפלסטינית בלי להניח על השולחן את בעיית ערבי ישראל, והיא קודמת לבעיה הפלסטינית".