logo

קני וויליאמס חוזר להרצליה

בניגוד להודעה שהוציאה הקבוצה לפני שלושה שבועות, הגיע השחקן להבנה עם שלטונות ארה"ב אחרי צו ההסגרה שהוציאה גרשותו בעקבות תביעה למזונות

מערכת וואלה13/09/2001 - 10:47
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה


למרות ההודעה שהוציאה בני הרצליה לפני שלושה שבועות, קני וויליאמס ישחק בקבוצה בעונה הקרובה. גרושתו של וויליאמס הוציאה נגדו צו הסגרה לארה"ב בעקבות תביעת מזונות והשחקן הגיע כנראה להסדר עם השלטונות לפיו הוא יוכל לשחק בישראל.

הרצליה שמרה על קשר עם וויליאמס ועקבה אחרי ההתפתחויות בנושא, בין היתר לא הוחתם שחקן זר אחר. וויליאמס נפגש אמש עם ראשי הרצליה והודיע להם כי הוא יכול לפתוח את האימונים ולשחק בקבוצה העונה, ונושא תביעת המזונות לא אמור להפריע. בסוף השבוע אמור וויליאמס, ביחד עם יניב גרין שמסיים את חופשת הנבחרת, להתחיל את האימונים. גם פיטר וינייה, שהגיע ממכבי ת"א יצטרף לאימונים.