logo

דיווח: 5 נפגעים מירי מסוק צה"ל בעזה

23

מדיווחים ראשוניים עולה שמכונית של פעילי הג'יהאד הייתה המטרה, אך הטיל החטיא ופגע בבית. הנפגעים - במצב קל עד בינוני

יוני מנדל24/07/2007 - 14:26
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

סוכנות הידיעות הפלסטינית "מען" מדווחת, כי מסוק צה"ל ירה לפני זמן קצר טיל בודד לעבר בית ברחוב א-נסר, במרכז העיר עזה. הטיל פגע בבית וגרם לפציעתם של חמישה פלסטינים. לא נמסרו פרטים על זהות הנפגעים. דובר צה"ל אישר את דבר התקיפה, אך לא מסר פרטים נוספים.

עדי ראיה סיפרו, כי "המסוק ניסה לפגוע במכונית של פעילים מהג'יהאד האיסלמי, אך החטיא ופגע בקומה העליונה של בית מגורים". לדבריהם, "נזק רב נגרם לבניין, כמו גם לבניינים סמוכים נוספים". עם זאת, על פי הדיווחים הראשונים המגיעים מבתי החולים בעזה, אין בהתקפה נפגעים בנפש והפצועים הועברו לבתי החולים בעזה במצב קל עד בינוני.

בג'יהאד האיסלמי טוענים שבכיר הארגון היה היעד לחיסול. בהודעה שמסר דובר הארגון, אבו אחמד, נאמר ש"מפקד בכיר של הג'יהאד הצליח להינצל והועבר למקום מבטחים".