logo

בנו של קצב: לא רצינו שנים של גיהנום

137

ישראל קצב סיפר לערוץ 2 מה גרם לנשיא לשעבר לקבל את עסקת הטיעון. לגבי א' אמר, "מכל כתב האישום נשארנו רק עם נשיקה וחיבוק"

מערכת וואלה28/06/2007 - 20:56
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

ישראל קצב, בנו של נשיא המדינה לשעבר משה קצב, סיפר על התחושות שעברו על המשפחה בשנה שחלפה מאז נחשפה פרשת עבירות המין בה הואשם קצב. "עברנו שנה של השמצות והכפשות. כשהציעו לנו את העסקה חשבנו לדחות אותה. עו"ד אביגדור פלדמן הבטיח לנו זיכוי מוחלט במשפט אבל המליץ לקבל את העסקה כי סבר שהמשפט יימשך שנים ושכנע אותנו. לא הסכמנו לעבור עוד שנתיים של גיהנום".

קצב סיפר בראיון לערוץ 2 על הוויכוח שהתנהל במשפחה: "היו מחלוקות אדירות בתוך המשפחה. אבא אסף את כולנו, התייעץ איתנו ושמע את דעתו של כל אחד. מי שסבל הכי הרבה בשנה האחרונה היתה אמא (גילה קצב). היא מאחדת את כולם ומחזיקה אותנו יחד. היא לא רצתה להמשיך עם זה שנתיים נוספות ולכן ביקשה לקבל את עסקת הטיעון".

בהתייחסו למתלוננת א', אמר: "א' עפה מכתב האישום ולא בכדי. בסופו של דבר נשארנו רק עם חיבוק ונשיקה. לאן נעלמו כל ההאשמות מתחילת הפרשה? שלא יהיה ספק, אם היו לפרקליטות ראיות הם היו מגישים את כתב האישום המקורי".