logo

עיני נבחר ליו"ר ההסתדרות

70

על פי תוצאות אמת ראשוניות עולה כי 87% הצביעו עבור היו"ר המכהן עופר עיני. תוצאות סופיות יתקבלו רק ביום חמישי

מערכת וואלה16/05/2007 - 06:59
פלאייר נגד עופר עיני
פלאייר נגד עופר עיניצילום: בוצ'צ'ו

תוצאות אמת ראשוניות מהבחירות להסתדרות העובדים הכללית מעלות כי יו"ר ההסתדרות עופר עיני ניצח בבחירות ויישאר בתפקידו. בקול ישראל דווח, כי מנתונים שנאספו מ-318 קלפיות עולה כי 87% מכלל המצביעים נתנו את קולם לעיני, בעוד שרק 13% בחרו ביריבו, ליאון בן לולו.

רשימתו של עיני, "עוגנים", מובילה עם 83% מן הקולות. הספירה צפויה להימשך כל הלילה ולפנות בוקר יתפרסמו תוצאות אמת מהקלפיות שהוצבו באזורי המגורים של הבוחרים. תוצאות סופיות יתפרסמו ביום חמישי.

שיעור ההצבעה, נכון לליל אמש, עומד על 26% מכלל בעלי זכות הבחירה, כלומר 120 אלף מצביעים. אולם, בוועדת הבחירות מעריכים כי שיעור ההצבעה יהיה גבוה יותר זאת משום שלא התקבלו עדיין נתונים על היקף ההצבעה במקצת הקלפיות.