logo

הפוגה זמנית בשיבושים בעל יסודיים

123

היום, לראשונה מתחילת השבוע, ילמדו בתיכונים ובחטה"ב כרגיל, אולם בארגון המורים מבהירים שזה לא סוף המאבק

מערכת וואלה10/05/2007 - 08:16
אילוסטרציה מורה
אילוסטרציה מורהצילום: ShutterStock

הלימודים בכל התיכונים ובכל חטיבות הביניים ברחבי הארץ יתקיימו היום כסדרם, אחרי שלושה ימים של שביתות ושיבושים מטעם ארגון המורים העל יסודיים.

בארגון הדגישו, עם זאת, כי מדובר בהפוגה זמנית בלבד, וכי בכוונתם לחדש את השיבושים בלימודים במערכת החינוך העל יסודית בימים הקרובים. בארגון מאיימים בהחרפת המאבק, ושוקלים לבטל את מסיבות סוף השנה ואת חלוקת תעודות הסיום לתלמידים.

ביום שבת הודיע הארגון כי יחדש השבוע את השבתות בתי הספר, במחאה על הסחבת בה נוקטת הממשלה במשא ומתן על הסכמי השכר עם המורים. זאת, במקביל להמשך הדיונים בין ראשי הארגון למשרד האוצר, בהם הושגה, לטענת הארגון, התקדמות מועטה בלבד.

השיבושים חודשו ביום שני השבוע, לאחר חופשת ל"ג בעומר, אז שבתו בתי הספר העל יסודיים בדרום. למחרת, יום שלישי, הוכרזה שביתה במערכת החינוך העל יסודית בצפון, ואילו אתמול שבתו בתי הספר במחוז תל אביב.