logo

פלאפון: גידול של 80% בהפסד התפעולי ברבעון השני ל-67.4 מיליון שקל

1

הגידול בהשוואה לרבעון הקודם; ההפסד הנקי של החברה ברבעון השני הסתכם ב-86.3 מ' ש', גידול של 47% בהשוואה לרבעון הראשון; ההכנסות - בדומה לרבעון הראשון

ערן גבאי23/08/2001 - 14:39
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

ההפסד התפעולי של פלאפון העמיק ברבעון השני של השנה בכ-80% בהשוואה להפסד התפעולי שרשמה החברה ברבעון הראשון, והגיע ל-67.4 מיליון שקל, כך עולה מדו"חות החברה לרבעון השני שפורסמו היום.

לצורך השוואה, ההפסד התפעולי של פלאפון ברבעון הראשון של השנה הסתכם ב-37.6 מיליון שקל. ההפסד התפעולי ברבעון המקביל נאמד בכ-27.2 מיליון שקל.

הכנסות החברה ברבעון השני עלו בכ-1.5% והסתכמו בכ-882.4 מיליון שקל, לעומת אלה ברבעון המקביל שהיו 869.6 מיליון שקל. כמו כן, ביחס לרבעון הראשון של השנה נותרו הכנסות החברה ללא שינוי.

ההפסד הנקי של החברה ברבעון הסתכם ב-86.3 מיליון שקל, לעומת הרבעון המקביל בו הסתכם ההפסד הנקי בכ-32.8 מיליון שקל. ברבעון הראשון של השנה הסתכם ההפסד הנקי ב-58.8 מיליון שקל.

מתחילת השנה צירפה החברה 167 אלף לקוחות.