logo

תשעים דקות מליגת האלופות

קבוצה ישראלית כנראה ויקח עוד זמן עד שנראה שם, אבל טריק שניים של רביבו מול הריינג'רס (21:00), ויהיה לנו סופסוף נציג ישראלי בליגת האלופות

מערכת וואלה22/08/2001 - 10:19
חיים רביבו במדי הנבחרת
חיים רביבו במדי הנבחרתצילום: מערכת וואלה

אחרי היעדרות של חמש שנים, תוכל אלופת טורקיה, פנרבחצ'ה לשוב לליגת האלופות כבר ביום רביעי בערב. זאת אם תנצח בביתה את גלאזגו ריינג'רס, במשחק הגומלין של השלב המוקדם בליגת האלופות.

במשחק הראשון, בסקוטלנד, חילצה פנר תיקו נטול שערים. העובדה שהקבוצה הטורקית לא הצליחה לכבוש שער חוץ, הופכת את המשימה שלה לקשה יותר ורק ניצחון יבטיח לה את הכרטיס. תיקו עם שערים, ייתן את הכרטיס לסקוטים.

פנרבחצ'ה מגיעה למשחק אחרי ההפסד המפתיע לאיסטנבולספור (0:1), במחזור השני של הליגה. הקבוצה שהזדעזעה מהנפילה הלא צפוייה, התכנסה בימים האחרונים למחנה אימונים מרוחק ממרכז איסטנבול.

חיים רביב, שיכול להפוך לישראלי הראשון אי פעם בליגת האלופות (הישג לא מבוטל), יפתח בהרכב וישחק כקשר בונה. יחד עם זאת, לא מן הנמנע שהוא יתבקש על ידי המאמן, מוסטפה דניזלי, לגלות מעורבות גדולה יותר בהתקפה. רביבו ויתר השחקנים לא זקוקים למגבירי מוטיבציה למיניהם, לאור העובדה שהשחקנים צפויים לקבל מענק של 30 אלף דולר, אם יעפילו לליגת האלופות.

יתר משחקי הערב בליגת האלופות

ליל - פארמה (0:2 במשחק הראשון)
סלטיק - אייאקס (1:3)
אנדרלכט - הלמשטדט (2:3)
טירול - לוקומוטיב מוסקבה (3:1)
לבסקי סופיה - גלאטסראיי (2:1)
רוזנברג - אינטר בראטיסלבה (3:3)
בורוסיה דורטמונד - שחטיור דונייצק (0:2)
פנאתינייקוס - סלביה פראג (1:2)
גראסהופרס - פורטו (2:2)