logo

שיתוף פעולה בין בארסה לבאר שבע?

11

הנשיא לאפורטה אינו פוסל ביקור של הקבוצה בנגב. חברי ועד האוהדים חזרו מהמועדון הספרדי במטרה להעתיק את המודל הקהילתי

יואב ויכסלפיש15/11/2006 - 14:18
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

חברי ועד עמותת אוה"ב (אוהדי הפועל ב"ש) שבו מביקור במועדון הכדורגל ברצלונה, במהלכו שמעו הרצאות בנושאי שיווק,התחום המקצועי וקשרים עם הקהילה.

במהלך הביקור נפגשו נציגי העמותה פעמיים עם נשיא המועדון, חואן לאפורטה, ואף הזמינו אותו ואת בארסה למשחק בארץ, לאפורטה אמר כי השנה הדבר לא יתאפשר אך לא פסל את הרעיון שבארסה תגיע לבאר שבע, מלבד לאפורטה פגשו חברי הוועד את סגן נשיא המועדון, אלפונס גודל, שהעלה רעיונות לשיתוף פעולה.

צבי רכבי, המחזיק באפשרות לרכוש 60 אחוז מזכויות הניהול של הפועל ב"ש, הביע נכונות לסייע לעמותה אם יתברר כי המודל ישים גם בארץ. בסיום ההשתלמות סיכמו הצדדים שברצלונה ועמותת אוה"ב ישמרו על קשרים על מנת לקדם את פרויקט הפיכתה של הפועל ב"ש לקבוצה השייכת לקהילה.