logo

החבר סירב לעשות שלישייה - והיא ריסקה את פניו עם אגרופים

66

תושבת פלורידה הזמינה חברה כדי לקיים פנטזיה מינית עם בן זוגה. כשהשניים סירבו, היא התפרצה בזעם, הכתה את בן זוגה לשנתיים מול החברה - וסיימה את הלילה בנסיעה עצובה לבית המעצר

אסור לפספס25/11/2025 - 00:07
אנג'ל לין קרל
אנג'ל לין קרלצילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

סוף עצוב, אלים ומהיר לפנטזיה מינית בפלורידה: אישה בת 47 נעצרה בשעת לילה מאוחרת אחרי שתקפה באלימות את בן זוגה - כנקמה על כך שהוא סירב להשתתף איתה בשלישייה מתוכננת.

משטרת קלירווטר שבפלורידה נקראה לדירתם של אנג'ל לין קרל ובן זוגה מזה שנתיים, מעט אחרי חצות של יום ראשון. על פי דו"ח המעצר, קרל הזמינה חברה נוספת לדירה במטרה "לקיים פעילות מינית" עם שניהם.

אך הפנטזיה לא יצאה לפועל.

"לאחר שכל הצדדים סירבו להשתתף בפעילות המינית, הנאשמת התרגזה והשתמשה בידה השמאלית כדי להכות את הקורבן שוב ושוב בפניו באגרוף קמוץ, בזמן שישב על הספה בסלון", נכתב בתצהיר המעצר, שלא פירט את הסיבה לסירוב.

החברה הנוספת, שהוזמנה למה שהיה אמור להיות ליל רומנטי, הייתה עדת ראייה לאירוע האלים. בעקבות התקיפה, קרל נעצרה על תקיפת בן זוג. הדו"ח ציין כי לא נמצא נשק בזירה, אך הייתה אינדיקציה ברורה להשפעת אלכוהול.

עוד בנושא
מזעזע: ירתה בראש של אישה שקיימה יחסי מין עם אבי ילדיה שהציע לה שלישייה

הטביעה למוות את ארוסה - רק כי רצה לעשות שלישייה

זהו סיום עצוב לפנטזיה שכשלה: במקום שיא של ריגוש, קרל מצאה את עצמה נוסעת לבית המעצר ב-1:15 לפנות בוקר. היא שוחררה בערבות עצמית, אך בתנאים נוקשים שאוסרים עליה ליצור קשר עם הקורבן - בן זוגה לחיים.

עוד באותו נושא: