logo

אמא שאנסה וניצלה מינית את חבריה של בתה תרצה רק ארבע שנות מאסר

80

פדופילית מורשעת מקליפורניה, שנהגה לאסוף שניים מחבריה בני ה-14 של בתה, אנסה אותם והראתה להם סרטי פורנו, תרצה עונש מאסר קצר במיוחד אחרי שחתמה על עסקת טיעון שנויה במחלוקת. אביו של אחד הנערים: "העובדה שהיא באזיקים מעלה לי חיוך"

אסור לפספס20/11/2019 - 08:45
קורל ליטלצילום: CBS Local News

קורל ליטל, בת 42 מקליפורניה, תרצה לפחות ארבע שנות מאסר אחרי שהודתה ב-21 עבירות שונות בשבוע שעבר. ליטל הודתה שקיימה יחסי מין עם החברים לבית ספרה של בתה, כולל ילד שרק מלאו לו 14. בין הפשעים שהיא הורשעה בהם ניתן למצוא חדירה אסורה עם קטין, ביצוע מין אוראלי בקטין, והקרנת פורנוגרפיה לילדים.

ליטל, מהעיר ויסאליה בקליפורניה, החלה להתעלל באחד הקורבנות בספטמבר 2017, כשוהא היה רק בן 15. כמה שבועות לאחר מכן היא הוסיפה למעשים ילד אחר בן 14, כך נכתב בתקשורת המקומית. היא הייתה אוספת אותם ברכבה ומבצעת בהם את רצונותיה האסורים.

עוד באותו נושא: