logo

את הסרטון הזה הדוגמנית ממש לא היתה רוצה שתראו

52

עלתה על הגל: אין דוגמנית שמכבדת את עצמה ולא עשתה סשן תמונות סקסי בים. אולם חלק מהצילומים הפרובוקטיביים לא נראים כל כך חושניים כשהטבע מתערב. תראו ותבינו

אסור לפספס18/10/2016 - 04:48
פדיחה של דוגמנית בצילום ביםצילום: Youtube/Texacali Studios

בניגוד למה שרובכם חושבים - זה לא קל להיות דוגמנית. לעמוד חצי ערומה מול אנשים זרים ולעשות פוזות למצלמה במשך שעות, לעיתים בקור, כשאת רטובה. כמו בכל מקצוע יש סכנות - ויש פדיחות וזה מה שקרה לדוגמנית הזוהרת שעשתה סשן צילום סקסי בחוף הים בהוואי, כשלפתע הגיע גל שובב והרס את כל הפוזה החושנית. אמנם הפרצוף המופתע של הדוגמנית מיסי קורע, אבל לצערה האיפור והשיער המוקפדים שלה נחרבו לחלוטין.

אולם מיסי לקחה את האירוע בקוליות מעוררת השראה ופרצה בצחוק מהסיטואציה המביכה. העיקר שהביקיני נשאר במקום ולא גרם לתקלות מיותרות.

גל בעוד 3...2...

צילום: Youtube/Texacali Studios

הסרטון פורסם בעמוד היוטיוב של Texacali Studios שם נכתב: "בזמן צילומים בהוואי עם מיסי היפה, היא קיבלה הפתעה מעוררת מגל שהשאיר אותה מכוסה בחול בפרצוף ובשיער. כמובן שהצילומים הסתיימו באותו רגע".

עוד באותו נושא: