logo

שני אידיוטים יועמדו למשפט בגלל שרכבו על אייל ופרסמו ביוטיוב

20

תלונות רבות שהגיעו למשטרה בקנדה הובילו לחקירה שנמשכה כשנה נגד שני צעירים שפרסמו סרטון שלהם רוכבים על גבו של אייל קורא. השניים רדפו אחרי החיה בסירת מנוע, למרות שברח לאגם. כעת הם נאשמים בניסיון ציד והתעללות בחיות בר

אסור לפספס10/07/2016 - 06:04
רוכב על איל קורא במיםצילום: צילום מסך

כתב אישום הוגש כנגד שני גברים מקנדה, שנאשמים ברכיבה על אייל קורא (מוס) בעקבות סרטון שתיעד את האירוע והפך ויראלי בשנה שעברה.

בוידאו שעלה ליוטיוב הם נראים רודפים בסירת מנוע אחרי החיה, שבורחת מהם דרך אגם. לאחר מכן גבר העומד על הסירה קופץ על גבו של האייל לקול צחוקם של חבריהם. "אף פעם לא ראיתי משהו כל כך מדהים", אמר אחד מהם. הסרטון פורסם ביוטיוב על ידי אדם המזדהה כ"וולף-טראקר", חובב טבע שלדבריו נגעל ממה שראה.

הגולשים התלוננו על הסרטון בגלל התעללות בבעלי חיים.

צילום: צילום מסך

המשטרה החלה לחקור את הפרשה לאחר שקיבלה תלונות רבות על הסרטון. בתום שנה של חקירה, שני גברים הואשמו בפגיעה בחיות בר באמצעות סירה, ניסיון ללכוד חיית בר וציד של חייה ששחתה.

עוד באותו נושא: