logo
10.09.2024 / 20:33

משפחות להצלת החטופים בתגובה לתיעוד המנהרה: "הצצה מזעזעת למה שעובר על 101 חטופים שנותרו"

9
אורי סלע
אורי סלעעודכן לאחרונה 10/09/2024 - 20:33
וואלה עדכונים ומבזקים בזמן אמת
וואלה עדכונים ומבזקים בזמן אמתצילום: ShutterStock, וואלה חדשות

פורום חיים - משפחות להצלת החטופים בתבוגבה לתיעוד המנהרה שבה הוחזקו ונרצחו 6 החטופים שנחפשה הערב על ידי דובר צה''ל: "קיבלנו הצצה מזעזעת למה שעובר על 101 החטופים שנותרו במנהרות חמאס בעזה. ככל שזה תלוי במר הפקרה, גם הם יוקרבו"

"על ראשי מערכת הביטחון ומפקדי צה"ל להתייחס לכל הנחיה המטרפדת את המו"מ לשחרור החטופים ומסכנת אותם כאל פקודה בלתי חוקית בעליל"

שניר דן, דודה של כרמל גת: "מערכת הבטחון מכירה את מגבלות הכח. חילוץ החטופים מהמנהרות הוא הימור על חיים. מדובר בהימור גדול יותר כשלא יודעים מי במנהרות לכן פונים למשא ומתן, כדי להציל חיים. ממשלת ההפקרה בראשות מר הפקרה מתומרנת ע"י חבורה של משתמטים שלא מבינים דבר בצבא ובמלחמה. נתניהו פועל להישרדותו הפוליטית ומקריב את החטופים. הוא מתעלם מהמלצות ראשי מערכת הביטחון ואז גם יוצא נגדם. בשביל כרמל ושאר הנרצחים כבר מאוחר מדי. לכמה עוד זה יהיה מאוחר מדי?".

עוד באותו נושא: